Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Η Θεωρία του Βιοσυντονισμού

Όπως κάθε ουσία έτσι και κάθε ιστός και κάθε όργανο του σώματος έχει την δική του συχνότητα συντονισμού. Με την εισαγωγή ενός ή περισσοτέρων συχνοτήτων στο σώμα – μπορούμε να δούμε πως το σώμα αντιδρά σε αυτές. Αυτή η επιστημονική εφαρμογή των παραδοσιακών μεθόδων αφαιρεί την υποκειμενικότητα στην ανάλυση.
Κατά την βιοενεργειακή αξιολόγηση με το Asyra PRO, οι ηλεκτρονικές υπογραφές ενός μεγάλου αριθμού ουσιών (οι οποίες είναι αποθηκευμένες στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Asyra PRO) εισάγονται στο ενεργειακό κύκλωμα και η απόκριση του σώματος ελέγχεται από τις μετρήσεις της ηλεκτρικής αντίστασης της επιδερμίδας.
Η αυξημένη αντίσταση υποδηλώνει ότι υπάρχει υπολειτουργία ενώ η μειωμένη αντίσταση υποδηλώνει υπερλειτουργία του οργάνου ή ιστού σε ενεργειακό επίπεδο.
Είναι κάτι ανάλογο με την λειτουργία των λιπομετρητών (που λειτουργούν με τεχνολογία ΒΙΑ) με την διαφορά ότι εδώ η αντίσταση δεν οφείλεται μόνο στην παρουσία υγρών ή ηλεκτρολυτών άλλα και στην αντίσταση που παρουσιάζεται λόγω της έλλειψης συντονισμού μεταξύ της εισαγόμενης συχνότητας και της συχνότητας των επιμέρους τμημάτων του σώματος.
Το λογισμικό του Asyra PRO είναι πολύ εύχρηστο και δίνει μία πλήρη εικόνα της κατάστασης του σώματος. Παράγει πληθώρα
εκτυπώσεων, με πολλές και αναλυτικές επεξηγήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.